O podjetju

Podjetje LOS Automation d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2017, v prvi vrsti zaradi lastnih potreb po avtomatizaciji proizvodnje komponent za strelivo, pogodbene stranke L.O.S. CERKNO d.o.o, katere lastnik je tudi solastnik podjetja.

Ustanovitelja in lastnika sta David Seljak, tudi direktor L.O.S. Cerkno in Luka Rejc direktor LOS Automation uspešno vodita podjetje in skrbita za rast in razvoj podjetja s sedežem na Platiševi ulici 37 v Cerknem, kjer so prostori obeh podjetij. S specifičnim znanjem izdelave orodij in naprav za proizvodnjo produktov za potrebe orožarske industrije ter znanjem in izkušnjami splošne industrijske avtomatizacije, je podjetje sposobno izpeljave projektov na ključ.

Z lastnim razvojem, konstrukcijo, CNC obdelavo in montažo lahko zagotavljamo najvišjo kakovost in sledljivost skozi vse procese do končne izvedbe.

Dolgoročna vizija podjetja je postati eden vodilnih svetovnih ponudnikov opreme za proizvodnjo komponent za strelivo in uveljavljen ponudnik rešitev na področju industrijske avtomatizacije, tudi na mednarodnem trgu.

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

LOS Automation d.o.o.
Platiševa ulica 37, SI – 5282 Cerkno
DŠ: SI57085579
MŠ: 7227833000
TRR: SI56 0400 1004 9196 449 (Nova KBM d.d.)
E: info@losautomation.com

REFERENCE

 

Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja, razvoja, konstruiranja in izdelave različnih strojev in naprav.
Glavni cilj je zagotavljanje visoko produktivnih in tehnološko dovršenih strojev za potrebe naročnika, zato le-ta predstavlja enega ključnih elementov razvoja in dodane vrednosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

in skupaj poiščemo ustrezno rešitev

POŠLJITE NAM SPOROČILO

in skupaj poiščemo ustrezno rešitev

0 + 1 = ?

Vas zanima delo v kolektivu Losautomation?