Avtomatizacija proizvodnih procesov

Avtomatizacija

Avtomatizacijo izvajamo za različne tipe proizvodnje ter razne proizvodne procese. Za namen avtomatizacije projektiramo in izdelujemo namenske stroje, proizvodne linije, specialno opremo ter naprave po meri.  Ponujamo enostavne  in zahtevne rešitve na ključ,  ki jih razvijemo ob tesnem sodelovanju s kupcem. Glavni cilj avtomatizacije je maksimalno tekoča proizvodnja  in uporabniku prijazen nadzor procesa. Avtomatizacija omogoča tekoče upravljanje strojev, orodij in robotov v delavnicah in tovarnah, s čimer se dosega  višjo dodano vrednost poslovanja.

Avtomatizacija zahteva pozornost in izkušen tehnični kader.  Z veseljem svetujemo in poiščemo najbolj učinkovit  avtomatiziran proces v vaši proizvodnji. Ta je v tesni povezavi  z zmogljivostjo industrijskih računalnikov, ki v kombinaciji s programskimi orodji omogočajo maksimalno računalniško podprto proizvodnjo.

Avtomatizacija strojev, naprav in proizvodnih linij je plod lastnega znanja ekipe razvojih, strojnih in računalniških inženirjev. Pri projektih  po potrebi sodelujemo z dolgoročnimi partnerji. Naročniku nudimo dolgoročno podporo tudi pri kasnejših spremembah v že vzpostavljenem avtomatiziranem proizvodnem procesu. V celovite rešitve na področju strojegradnje lahko vključimo industrijsko robotiko ter inteligentne sisteme digitalizirane proizvodnje.